zaalverhuur

Zaalverhuur in jouw wijk in Enschede

december 5, 2017

by — Posted in Activiteiten

Zaalverhuur in jouw wijk in Enschede is mogelijk in het eigen buurthuis of wijkcentrum vlakbij jouw huis. Ideaal dus als je een keer een receptie, verjaardag of ander feestje vlakbij jouw huis in dezelfde buurt wil organiseren. Of als je bijvoorbeeld een ruilbeurs, reünie of ander evenement op touw wil zetten, denk dan eens over zaalverhuur in jouw wijk in Enschede. Mooi meegenomen voor mensen met een smalle beurs, en ook nog eens goed voor de exploitatie van het wijkcentrum of gemeenschapshuis in jouw buurt.

Zaalverhuur kan ook goedkoop. Je zit niet per se vast aan een prijzig congrescentrum of duur horecabedrijf. Ook als voor een kinderfeestje een bowlingbaan of springkussenhal onbetaalbaar voor je is, overweeg dan een onvergetelijk kinderpartijtje in een buurthuis of wijkcentrum bij jou om de hoek. Zaalverhuur in jouw wijk in Enschede is nog helemaal niet zo’n gekke keuze!

Zaal huren in jouw buurt in Enschede kent vele voordelen

Zo’n handige huurlocatie in jouw wijk of buurt voor zaalverhuur kent altijd een aantrekkelijke huurprijs. Ook brengen  sommige buurthuizen of wijkcentra bij jou in Twente soms niet eens huurkosten voor een zaal in rekening omdat ze genoegen nemen met de baropbrengst of het doel dat mensen uit de buurt op zo’n manier bijeenkomen, wat goed is voor de sociale cohesie in de wijk.

Bedenk ook dat bij de eventueel aanwezige horeca in zo’n buurthuis je in de regel ook nog eens lagere bedragen betaalt voor je natje en je droogje. En mocht er geen horeca aanwezig zijn in zo’n buurthuis of wijkcentrum dan heeft u vaak als voordeel dat je zelf dit soort zaken kan inkopen bij de supermarkt. Bij zaalverhuur in jouw wijk in Enschede krijg je vaak bij de start van de huur de sleutel van de beheerder en kan dan zelf aan de slag kunt met de inrichting of eventuele versiering van de zaal.

Het voordeel van zaalverhuur in Enschede is dat het wijkcentrum of buurthuis er iets aan overhoudt dat zij kunnen gebruiken voor beheer en exploitatie. Ook heeft het voor hen als voordeel dat er publiek naar hun locatie wordt getrokken, terwijl hun doelstelling dan ook is om zo veel mogelijk buurtbewoners aan te trekken.