Wat is Navision

Wat is Navision?

oktober 18, 2016

by — Posted in Software

Navision is van oorsprong een Deens ERP Software pakket. Van oorsprong is dit ontwikkeld door het bedrijf Navision, wat in 2000 samenging met Damgaard. Damgaard was een andere ERP software ontwikkelaar. In 2002 heeft Microsoft het toenmalige Navision overgenomen. De Microsoft Business Solutions heeft daarmee het Navision ERP softwarepakket een onderdeel gemaakt van de Microsoft manier van werken. Naar verloop van tijd is de naam van het pakket veranderd in Microsoft Dynamics NAV.

Wat kan Navision voor uw bedrijf betekenen?

Navision softwareWanneer u op zoek bent naar een ERP oplossing voor uw bedrijf dan is het verstandig om eens te kijken naar de opvolger van Navision, Microsoft Dynamics NAV. Dit pakket is namelijk eenvoudig te combineren met Office 365 en zo krijgt u een totaal oplossing voor uw bedrijf. U kan gebruik maken van de ERP software en office in de cloud. U hoeft dan niet meer handmatig uw software up to date te houden en u kan overal waar u beschikking heeft over internet bij uw documenten of uw ERP software. Dit betekent dat u ook op reis via uw laptop, tablet of smartphone direct uw ERP systeem in kan. Deze flexibiliteit is natuurlijk ongeëvenaard!

Navision laten implementeren bij uw bedrijf

Wanneer u een ERP pakket wilt laten implementeren bij uw bedrijf, dan is de keuze voor Navision snel gemaakt. Het totaal pakket wat volledig ondersteunt wordt door een van de software giganten van deze wereld, Microsoft. De implementatie van het pakket blijkt in de praktijk als minder lastig dan verwacht. Het gehele implementatie proces wordt begeleid door de experts van ERP software online. Onder de implementatie zal ook een stuk opleiding behoren om zo optimaal gebruik te gaan maken van uw nieuwe Navision pakket. Kies er dus voor om ERP software online uw Microsoft Dynamics NAV pakket te laten implementeren, daar plukt u de vruchten van!