vlemmix trailer voor winterstalling

Een Vlemmix trailer kopen voor de winterstalling

september 27, 2016

by — Posted in Boten

Wanneer u een boot koopt dan is het verstandig om te bedenken waar u de boot gaat stallen in de periodes dat u er niet mee wilt varen. Zo kan het verstandig zijn om uw boot in de winter onder te brengen in een stalling. Veel winterstallingen liggen aan het water zodat het eenvoudig is om uw boot hier naar toe te varen, echter kan het ook goed zijn dat u uw boot op een trailer wilt zetten en uw boot ergens wilt stallen waar u niet direct toegang hebt tot het water. Een Vlemmix trailer kopen die u inricht voor uw boot is natuurlijk dan een heel verstandig idee. Dan ligt uw boot veilig op een goede trailer.

Een Vlemmix trailer kopen die past bij uw boot

Vlemmixtrailer kopenWanneer u een Vlemmix trailer kopen wilt, dan moet u een aantal zaken van uw boot weten. Ten eerste wat is de diepgang, heeft u verlengde steunen nodig? Wat is de lengte en breedte van uw boot, past dit op de trailer. De stelregel is ga niet een Vlemmix trailer kopen die meer dan 50 centimeter korter of smaller is dan uw boot. Dit omdat dan de boot te instabiel op de trailer kan liggen. Een andere waarde die u van uw boot moet weten is het precieze gewicht. Iedere boot trailer die te koop staat heeft namelijk een maximum lading, en uw boot mag niet zwaarder zijn dan de maximum lading.

Nadat u een Vlemmix trailer kopen gaat, kan u ermee naar een winterstalling rijden

Stel u heeft een relatief kleine boot die u prima kan stallen in uw eigen garage. Dan zou het zonde zijn om veel geld uit te geven aan een winterstalling. U moet dan wel een geschikte methode hebben om uw boot naar uw garage te vervoeren. Het is dan een slim idee om een Vlemmix trailer te kopen. U krijgt dan kwaliteit voor een eerlijke prijs!