Virtuele rondleiding

Virtuele rondleiding voor een nieuw vastgoed project

mei 16, 2017

by — Posted in Software

Een vastgoed project bezichtigen kost tijd. Het kost de makelaar tijd, de woningzoekende kost het tijd, en de verkoper ook.

Als je dan bedenkt, dat lang niet iedere bezichtiging ook een verkoop oplevert, en dat nieuwe vastgoedprojecten nog niet bezichtigd kunnen worden, zul je je waarschijnlijk afvragen of het niet anders kan.

Dat kan inderdaad: met behulp van een Virtual Reality App.

Je kunt natuurlijk ook veel foto’s maken van het project, en die laten zien alvorens het bezichtigd gaat worden. Maar foto’s geven niet de realistische beleving die een Virtual Reality App wel geeft.

Een nieuw project bezichtigen, al voordat het er staat

Voor een nieuw vastgoedproject zijn bezichtigingen niet mogelijk. Hierbij moet je het doen met foto’s, en eventueel 3D presentaties, maquettes, en dergelijke.

Een Virtual Reality App geeft dan veel mogelijkheden. Met behulp van zo’n app kun je 360 graden in het rond kijken in een pand dat nog gebouwd gaat worden. Je kunt zelf tekeningen uploaden, en die zo realistisch mogelijk maken. Een potentiële klant kan dan een goede indruk krijgen. Hij kan echt beleven hoe het is om zo’n woning te hebben en bedenken hoe hij het in gaat richten. Met behulp van Virtual Reality kan hij zelfs veranderingen invoeren, en kijken welk effect ze hebben. Waarmee je zijn enthousiasme kan versterken!

Een eigen Virtual Reality App creëren

Het is nu ook mogelijk om zelf een Virtual Reality app te creeëren. Er is een technologie ontwikkeld is, die het jou mogelijk maakt om via een platform zelf een ontwerp te maken van de app, zelf te bepalen hoe hij eruit gaat zien en hoe hij ingedeeld wordt. Je kunt je eigen logo en huisstijl toevoegen, kleurinstellingen bepalen, het design ontwerpen, etcetera. Zodat je een app creëert die helemaal toegespitst is op jouw klanten. En je hoeft daar helemaal geen techneut voort te zijn. Met behulp van dit platform is het maken van zo’n app gemakkelijk te realiseren!

Vanuit de luie stoel

VR brilEen klant kan op deze manier je project thuis bezichtigen. Hij kan de app downloaden op zijn pc, tablet, of smartphone. Met behulp van een speciaal ontwikkelde bril kan hij in iedere hoek van het nieuwe project rondkijken. Deze bril is niet prijzig, dus hij kan hem gewoon mee nemen naar huis, en vanuit zijn luie stoel gebruiken. Hij kan het ook laten zien aan mensen in zijn omgeving, zodat familie en vrienden ook deze ervaring kunnen hebben.

Met een Virtual Reality App rondkijken is de beste manier om een pand te bezichtigen, ook als het er nog niet staat!

Maak ook gebruik van een virtuele tour app voor vastgoedproject!