Kosten Thesis drukken

Een thesis drukken, wat zijn de kosten?

september 27, 2016

by — Posted in Drukwerk

Het is zo ver, u bent bijna klaar met uw promotie. De laatste stappen zijn uw thesis drukken en verdedigen. Daarna is het tijd voor feest en u mag de doctorstitel dragen. U heeft natuurlijk een baan tijdens uw promotie onderzoek, over het algemeen bij een universiteit. Dat betekent dat u wel een inkomen hebt, maar echt vetpot zal het niet zijn. U heeft begrepen dat een thesis drukken over het algemeen niet heel goedkoop is, en u wilt uzelf dus goed informeren over de kosten die op u afkomen. Dat snappen wij bij Ipskamp Printing heel goed.

Ipskamp Printing staat klaar met advies over uw thesis drukken

Thesis laten drukkenWanneer u overweegt om uw thesis te drukken bij een professionele drukker zoals Ipskamp Printing. Dan kiest u voor een prachtige afwerking voor een boek dat de bekroning is van minstens 4 jaar hard werken. Ipskamp Printing snapt dat en begrijpt ook dat u niet over een ongelimiteerd budget beschikt voor uw publicatie. Om die reden bieden wij verschillende druktechnieken aan die geschikt zijn voor ieder boek. Daar komt bij dat wij met behulp van de nieuwste technieken heel goed in prijs kunnen concurreren met buitenlands concurrenten.

Ipskamp Printing kan met spoed uw thesis drukken

Mocht er een tijdsdruk staan op het uitbrengen van uw thesis, om welke reden dan ook. Dan kan u voor een kleine meerprijs uw thesis met spoed drukken. Met een dergelijke spoed opdracht is Ipskamp Printing over het algemeen ongeveer een week bezig. Dit is wel afhankelijk van hoe snel u onze (digitale) proef goedkeurt, wanneer u wijzigingen hebt dan komt er over het algemeen 1 à 2 werkdagen bij deze termijn. Dus wanneer u uw thesis drukken wilt, neem dan contact op met Ipskamp Printing. Wij gaan graag met u volledig vrijblijvend een advies gesprek aan.