Partijenpost inzetten

Partijenpost inzetten voor mailings

juni 20, 2017

by — Posted in Koeriers

Wil je grote partijen post versturen, bijvoorbeeld een reclamefolder, dan is het belangrijk dat dit goed gebeurt, en dat het tegen scherpe tarieven gebeurt. Het versturen van een reclamefolder heeft als doel dat je omzet verhoogd wordt door het winnen van nieuwe klanten of het uitbreiden van de vraag van bestaande klanten. Als dit tegen hoge tarieven gebeurde zou je omzet niet adequaat verhoogd worden.

Gelukkig zijn er bij koeriersbedrijven mogelijkheden om partijenpost te versturen. De bezorgtijd hiervan is wat hoger dan die van reguliere post. Daardoor kan het koeriersbedrijf ook lage tarieven berekenen, want logistiek is die grote partij post dan goed op te vangen.

Een mailing: een persoonlijke benadering

De meest doeltreffende manier van marketing is het persoonlijk benaderen van je doelgroep.

Als je je doelgroep persoonlijk benadert, kun je je toespitsen op een onderwerp, dat speciaal voor die doelgroep interessant is. Bijvoorbeeld een aanbieding van een boormachine voor doe-het-zelvers, partijen bestrating of juist bloembollen en planten voor tuiniers, en een aanbod voor het kijken van sportwedstrijden voor voetballiefhebbers.

Zo’n aanbod kan samenvallen met het moment waarop de belangstelling het grootst zal zijn, zoals de lente of de herfst voor nieuwe aanplant, de start van het seizoen van de eredivisie of één of twee weken voor vaderdag.

Met een mailing kun je deze persoonlijke benadering in grote getale naar de juiste adressen versturen.

Afhandeling van de mailing

De afhandeling van je mailing is hierbij een zeer belangrijk onderdeel, bijna net zo belangrijk als de mailing zelf. Het is belangrijk dat hij op de juiste adressen bezorgd wordt, zodat hij ook werkelijk de vooraf geselecteerde doelgroep bereikt. Hangt de mailing samen met een moment dat belangrijk is voor je doelgroep, dan is het tijdschema van bezorging ook belangrijk. Meestal is dat wel zo: een aanbieding wordt vaak naar aanleiding van een gebeurtenis gedaan.

De hulp van een ervaren koeriersbedrijf is daarbij van onschatbare waarde. Zij kunnen je bijstaan bij iedere stap van het proces dat samenhangt met de mailing.

Een ervaren koeriersbedrijf

KoeriersbedrijfEen ervaren koeriersbedrijf ontzorgt, in dit opzicht. Vanuit de ervaring zal het u vele tips kunnen geven. En daarnaast kan het ook daadwerkelijk hulp bieden, door je zaken als couverteren, sealen, frankeren en het printen van adreslabels uit handen te nemen.

Wil je een mailing verzorgen, loop dan een binnen bij een ervaren koeriersbedrijf, zoals MSG te Enschede. Zij zullen je verder helpen!

Pakket versturen via MSG