horeca

Wij zijn klaar voor de zomer met onze nieuwe horecaparasols

juni 1, 2017

by — Posted in Huis & Tuin

Omdat wij nog ouderwetse en veel te kleine horecaparasols op ons terras hadden de  vorige zomer. Werd het dit seizoen echt de hoogste tijd om hier verandering in te brengen. Daarom ben ik eens op het internet op zoek gegaan naar een adres waar ik  perfect zou kunnen slagen voor mijn opdracht. Ik wil namelijk voor de aankomende jaren weer klaar zijn met de zonnebescherming voor ons terras. Echter wilde ik wel de stijl over een andere boeg gaan gooien. Het mag allemaal wel wat lichter en groter. Iets dat ook warmte uitstraalt qua sfeer voor onze klanten.

horecaparasols

Een beter adres had ik niet kunnen vinden

Toen ik op de website terecht kwam van Xterior, trof ik hier een zeer ruime keuze aan horecaparasols aan. Ook vond ik een video op de website. Hier kun je eigenlijk al een goede indruk krijgen van de kwaliteit die dit bedrijf heeft te bieden. De service van dit bedrijf is dan ook uitstekend! De monteur heeft ons erg goed geholpen met het in elkaar zetten van onze mooie zonnebescherming. Wat een prachtig resultaat gaf dit zeg! Ons hele terras is nu vol schaduw en van een afstand ziet ons terras er echt uitnodigend uit. Wij hebben buiten diezelfde sfeer kunnen creëren als die wij binnen ook hebben.