Lichtreclame

Breng uw boodschap over met lichtreclame

december 4, 2017

by — Posted in Lichtreclame, Reclame

Breng uw boodschap over met lichtreclame! Zeker als uw bedrijf op een goede zichtlocatie zit, is het van belang dat u dag en nacht opvalt. Vanzelfsprekend kan een enorm bord met grote letters goed zijn voor uw imago, klantbereik en omzet, maar ook een compact bord bij een woning voor de zzp’er die vanuit huis werkt kan zorgen dat hij gevonden wordt door de potentiële klant.

Steeds meer ondernemers zijn zichtbaar door lichtreclame. Het geeft elk bedrijf een professionele uitstraling die iedereen vanaf geruime afstand opvalt. Uw boodschap via lichtreclame kan uiteraard bij elke lichtproducent of sign specialist worden vormgegeven in uw huisstijl. In de regel krijgt u een gebruiksvriendelijke afstandsbediening erbij en bij sommige aanbieders kunt u indien gewenst een schoonmaak- of onderhoudscontract afsluiten.

Groot financieel voordeel door lichtreclame boodschap met LED-verlichting

Het voordeel van de opmars van LED-verlichting bij lichtreclame is dat de vroegere onverlichte kleinere lettertypes nu ook belicht kunnen worden. LED buitenverlichting is van zeer hoge kwaliteit, heeft weinig onderhoud nodig en heeft uiteraard een laag stroomverbruik met een besparing die kan oplopen tot wel 70 procent in vergelijking met traditionele lichtbronnen als neon of TL. Daarnaast kunt u vanwege de milieuwinst van LED-verlichting een opmerkelijke fiscale teruggave ontvangen tot wel 41% van uw investering. Eventueel verzorgt uw verlichtingsbedrijf of signing specialist de aanvraag van deze fiscale subsidie.

Breng uw boodschap over met lichtreclame! Oriënteer u op de mooiste lichtzuilen, lichtbakken of lichtgevende letters, de keuze is reuze. Zoek een goede partner in lichtreclame en vraag offertes aan. Bedenk ook dat goede bedrijven in lichtreclame u kunnen voorlichten over een kostenbesparende omzetting van neon of TL naar LED-buitenreclame. U hoeft de investering maar één keer te maken en hebt daarna jarenlang profijt van het vele publiek dat uw bedrijf herkent en erkent.