Digitaal receptiesysteem

De beste digitale receptie systemen

juni 26, 2017

by — Posted in Software

Digitale receptie: de receptie van de toekomst. Als vervanging van, of als aanvulling op uw receptiepersoneel. De digireceptie biedt veel mogelijkheden. De beste digitale receptie systemen kun je instellen op het doel dat je ermee voor ogen hebt. En dat kan heel veel zijn. Denk bijvoorbeeld aan het ontvangen van bezoekers met een touchscreen waar belangrijke informatie over jouw organisatie op staat. Met dat touchscreen kan de bezoeker aangeven wat zijn vraag is, of wie hij wil spreken. Vervolgens laat het scherm zien waar hij terecht kan. En wanneer, als het gaat om een medewerker. Ook kan de bezoeker zijn gegevens intoetsen via het scherm, en deze worden dan in één moeite geregistreerd.

Aanvulling op en assistentie van je receptiepersoneel

Een virtuele receptie kan ook heel goed dienen als aanvulling op je receptiepersoneel. Als je bijvoorbeeld beschikt over meerdere locaties, kan één centrale receptionist alle bezoekers van dienst zijn met behulp van een virtuele assistent. Deze kan je bezoekers ontvangen, de gegevens registreren, en doorverwijzen. En als er vragen zijn die de digireceptie niet kan beantwoorden, kan er een videoverbinding tot stand komen met jouw receptionist. Er kan zelfs een directe videoverbinding tot stand worden gebracht met één van je medewerkers. Zo kunnen alle bezoekersvragen goed afgehandeld worden.

Varianten

De Digitale receptie kan geleverd worden als zuil, scherm of desktop oplossing. Hij wordt voorzien van een touchscreen, zodat communicatie met de bezoeker tot stand wordt gebracht. Eventueel in combinatie met een telefoon en een webcam. Welke vorm je ook kiest, u kunt uw bedrijf met behulp van de digireceptie zeer goed presenteren, en vervolgens de communicatie met de bezoeker aangaan.

U bepaalt zelf wat het scherm laat zien, met behulp van de bijgeleverde software.

Advies

Het zal misschien moeilijk zijn precies de juiste keuze te maken op het gebied van een digitaal receptie systeem. Welke mogelijkheden het beste aansluiten bij jouw situatie is niet altijd even gemakkelijk te duiden.

Om de keus wat eenvoudiger te maken, kun je binnenlopen bij een bedrijf dat narrowcasting schermen en bijbehorende software verkoopt. Zij zullen u maatwerk kunnen leveren.

Zodat jouw virtuele receptie straks precies doet, wat zij moet doen. En jij altijd en overal een goed lopende receptie hebt. Zeer belangrijk, aangezien de receptie het visitekaartje van je organisatie is.

Dus loop eens binnen bij een zaak die zich gespecialiseerd heeft in deze apparatuur. Zoals Digisigning. Je kunt er de vorm van je digireceptie vast uitzoeken, en advies vragen.