Auto verkopen met vrijwaringsbewijs

Auto verkopen en het vrijwaringsbewijs

september 27, 2016

by — Posted in Automotive

U heeft gehoord dat wanneer u uw auto verkopen gaat, dat u een vrijwaringsbewijs zal moeten ontvangen, maar hoe zit dat eigenlijk? Een auto verkopen klinkt niet ingewikkeld, maar dat vrijwaringsbewijs dat zegt u eigenlijk niet zo veel. Het eerste wat u moet weten wat een vrijwaringsbewijs is. Een vrijwaringsbewijs is een document dat u van de kopende partij zal moeten ontvangen. Dit document verklaart dat u niet meer verantwoordelijk bent voor het voertuig en de bijbehorende kosten. Dit gaat in de breedste zin van het woord. U bent niet meer belastingplichtig voor het voertuig, u hoeft de boetes die gereden worden na de datum van dit bewijs niet te betalen en dergelijke.

Eenvoudig uw auto verkopen

AutoverkoopUw auto verkopen hoeft niet lastig te zijn. Er zijn verschillende manieren om snel uw auto te verkopen. Zo kan u uw auto verkopen aan een particulier. De kopende partij zal dan voor u een vrijwaringsbewijs moeten regelen. Een alternatief is uw auto verkopen aan een dealer of auto opkoop bedrijf. Het voordeel van deze optie is dat deze bedrijven precies weten hoe ze het kopen van een auto moeten afhandelen. Bij deze bedrijven loopt u meestal direct met een vrijwaring in handen naar buiten.

Uw auto verkopen aan Vandaag Verkopen

Wanneer u echt geen regelwerk wilt, tijd belangrijk is, en u wilt natuurlijk een marktconforme prijs voor uw auto. Neem dan contact op met Vandaag Verkopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is uw kenteken en gegevens in te vullen op onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. In dit gesprek wordt er direct een reƫel bod op uw auto gedaan. U hoeft dit bod slechts te accpeteren en dan maken we een afspraak voor de overdracht. Uw auto verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest. Bij de overdracht wordt het geld direct overgemaakt en u krijgt direct een vrijwaringsbewijs in handen!