webdesign in Enschede

Wat 1 letter kan beteken voor uw webdesign Enschede

september 27, 2016

by — Posted in Internet

Tegenwoordig ziet u het steeds vaker, dat er in uw browserbar HTTPS staat in plaats van HTTP of zelfs niets. Wat is het voordeel van deze enkele letter s? Wat betekent die letter voor uw website? In het kort is HTTP het protocol waarmee er verbinding tussen een server en uw browser wordt gemaakt. HTTPS is eigenlijk hetzelfde maar met een toevoeging, namelijk secure. Dit betekent dat uw de verbinding tussen de server en uw browser veiliger is en dat is natuurlijk iets waar u blij van wordt en uw klanten ook. Alleen hoe komt u nu aan die HTTPS op uw website? Uw webdesign Enschede expertĀ legt uit.

HTTPS verkrijgen, uw expert in webdesign uit Enschede legt uit

https webdesignU heeft een website of webwinkel en wilt dat uw klanten zich echt vertrouwd voelen. Dan kan het verstandig zijn om een HTTPS certificaat aan te vragen. Alleen hoe pakt u dat aan? Hoe kan u een HTTPS certificaat aanvragen. Gelukkig kan u een beroep doen op uw expert in webdesign uit Enschede. CreativeICT heeft vaker met dit bijltje gehakt en wij kunnen eenvoudig voor u dit organiseren.

CreativeICT uw partner in webdesign uit Enschede

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat uw webdesign in Enschede kan uitvoeren. Dan komt u gelukkig snel uit bij CreativeICT. Wij zijn een allround bedrijf in webdesign uit Enschede. Onze focus ligt op het ontwikkelen van individuele WordPress websites en Magento webshops. Daarnaast regelen wij de hosting en de certificaten die u nodig hebt voor uw website of webshop. Alles wat wij doen gaat natuurlijk in overleg met u en wanneer u vragen of opmerkingen heeft dan staan daar wij natuurlijk voor open. Dus wanneer u op zoek bent naar een expert in webdesign uit Enschede, neem dan contact op met CreativeICT!